Lag Ditt Eget Neonskilt

Konstruktør

Skap ditt unike neonskilt nå!

Å lage et skilt

Stadier av arbeidet.

For å realisere ditt design og skape det perfekte neonskiltet, følger vi nøye gjennom flere stadier.

Lag ditt design

Lag ditt design

Gjør dine villeste ideer til virkelighet med vår designer. Umiddelbart få prisestimatet for ditt personlige neonskilt.

Forskuddsbetaling

Forskuddsbetaling

For å starte produksjonsprosessen, ber vi om en forskuddsbetaling på 50 % av kostnadene for ditt design.

Avklaring av detaljer

Avklaring av detaljer

En dedikert leder vil kontakte deg for å avklare alle detaljer og sikre at vi forstår dine spesifikasjoner. Etter dette går ordren din inn i produksjonsfasen.

Produksjon og testing

Produksjon og testing

Ditt neonskilt blir nøye håndlaget og gjennomgår grundig testing før det når deg. Produksjonsprosessen tar opptil 72 timer.

Forsiktig pakking

Forsiktig pakking

Vi bruker pålitelig emballasje, inkludert boblefilm og en solid pappeske, for å sikre at produktet ditt når deg i perfekt stand.

Sender til kunden

Sender til kunden

Vi leverer bestillingen din presist og på det tidspunktet som passer deg. Våre spesialister står til tjeneste for å hjelpe med montering av skiltet om nødvendig.

Fordeler

Fordeler med NeonCraft-skilt

Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt i listen, ikke nøl med å kontakte oss på e-post. Vi garanterer deg et raskt og informativt svar.

Energieffektivitet

Energieffektivitet

Neoncraft neonskilt er designet med energieffektivitet i fokus, og har en imponerende levetid på opptil 50 000 timer – tilsvarende cirka 5 år og 8 måneder.

Lav spenning og effektivitet

Lav spenning og effektivitet

Med en spenning på 12V representerer Neoncraft neonskilt ultralav spenning, betraktet som trygt for menneskers liv og helse. Våre skilt er 90 % mer effektive enn tradisjonelle lysrør og glødelamper.

Nesten ingen varme

Nesten ingen varme

Neoncrafts fleksible LED neon avgir nesten ingen varme og utgjør ikke en kilde til antennelse. Hele 95 % av energien omdannes til lys, mens kun 5 % går tapt som varme.

Lokal produksjon og kundeservice

Lokal produksjon og kundeservice

Vi er stolte av å håndlage våre neonskilt i Norge. Dette ikke bare støtter lokalsamfunnet, men gir også deg trygghet med tanke på kvalitet og miljø. Vår dedikerte lokal kundeservice sikrer en personlig og effektiv opplevelse for deg som kunde.

Produksjon

FAQ

Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt i listen, så skriv til oss på e-post, så svarer vi deg garantert.

Hva er inkludert?

Alle våre neonskilt leveres komplett med nødvendig utstyr, inkludert en liten strømforsyning (AC-adapter) som kobles til en stikkontakt. Produktene kan også suppleres med en strømledning som har bryter og støpsel for enkel tilkobling til stikkontakten. I tillegg tilbyr vi en dimmer med fjernkontroll for å gi deg full kontroll over lysstyrken og flimringsmodusen.

Er neonskiltene batteridrevne eller kobles de til en stikkontakt?

Våre neonskilt er ikke batteridrevne. De kobles til en stikkontakt ved hjelp av den medfølgende strømforsyningen (AC-adapter).

Er NEON-skilt farlige for helsen din?

Neonskiltene våre er helt trygge for helsen din. De bruker en sikker strømforsyningsteknologi, og det er ingen helsefarlige materialer involvert i produksjonen.

Er neonskilt trygge for miljøet?

Ja, neonskiltene våre er trygge for miljøet. Vi legger vekt på bærekraftige produksjonsmetoder og bruker materialer av høy kvalitet som er miljøvennlige.

Kan jeg installere et neonskilt selv?

Ja, våre neonskilt er designet for enkel installasjon. Vi inkluderer klare instruksjoner, og du kan installere skiltet selv uten behov for profesjonell hjelp. Hvis du har spørsmål, er vårt kundesupportteam tilgjengelig for å hjelpe deg.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler.  Les mer