Personvernserklæring

Personvernserklæring

Dette er personvernserklæringen for Neoncraft AS. Vi tar ditt personvern på alvor, og denne erklæringen gir informasjon om hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter dine personopplysninger.

Hvilke personopplysninger samler vi inn?

Vi kan samle inn følgende typer personopplysninger når du samhandler med vår nettside eller våre tjenester:

Hvordan bruker vi personopplysningene dine?

Vi bruker personopplysningene dine for følgende formål:

Hvordan deler vi personopplysningene dine?

Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser i henhold til avtalen med deg eller hvis loven krever det.

Hvordan beskytter vi personopplysningene dine?

Vi tar sikkerhet på alvor og har implementert tiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse.

Dine rettigheter

Du har rett til å be om innsyn, retting eller sletting av dine personopplysninger. Kontakt oss dersom du ønsker å utøve dine rettigheter eller har spørsmål om vår personvernerklæring.

Denne erklæringen kan bli oppdatert, så vi oppfordrer deg til å gjennomgå den regelmessig for å være informert om hvordan vi beskytter dine personopplysninger.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler.  Les mer